Otec prezidenta Paul Sarkozy: Jsem závislý na sexu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Otec prezidenta Paul Sarkozy: Jsem závislý na sexu

Nicolas Sarkozy už otci odpustil, sám není také svatoušek. Krásná Carla Bruni je jeho druhou manželkou.
Nicolas Sarkozy už otci odpustil, sám není také svatoušek. Krásná Carla Bruni je jeho druhou manželkou. (EPA)

Paul Sarkozy (81), otec francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho je pěkný divoch. Ve své autobiografii »Tolik života« se přiznal, že byl celý život závislý na sexu. Začalo se to u něj projevovat už v jedenácti, kdy měl sex se svou chůvou. Ve svých pamětech se pak označuje za donchuána.

Milostné pletky měl přitom i v době, kdy žil s matkou současného prezidenta Andrée, ze které, jak píše, při prvním milování »udělal ženu«. Vzorným otcem také rozhodně nebyl, když totiž bylo malému Nicolasovi pět, tak svou manželku, se kterou měl tři děti, opustil. Celkem se pak oženil ještě třikrát. Prací posedlý reklamní návrhář Paul uvedl, že „své únavy se rád zbavoval u těl žen a krásných dívek, aby uspokojil svou touhu“. Přiznává, že s tím nebyl schopen skončit, jako není schopen alkoholik odložit skleničku: „Jeden potřebuje odvahu, aby se zbavil závislosti, a já jsem nikdy nebyl tak silný, nemyslím si dokonce, že jsem to chtěl udělat.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.