Topolánek mladší odletěl do Ameriky - Nechal se přivézt limuzínou ODS | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Topolánek mladší odletěl do Ameriky - Nechal se přivézt limuzínou ODS

Tomáš Topolánek přijíždí na letiště vozem Škoda Superb, který Mirkovi platí strana...
Tomáš Topolánek přijíždí na letiště vozem Škoda Superb, který Mirkovi platí strana... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Prominentní synek šéfa ODS Mirka Topolánka Tomáš (17) odletěl v pondělí na další studia do USA. V zámoří byl už od léta a do Česka přijel jen na vánoční prázdniny, které si trochu protáhl. Nyní má před sebou minimálně dalších pět měsíců pobytu. Právě studiem v Americe se snaží starostliví rodiče rozmazleného syna převychovat. V Česku se jim to totiž vůbec nedaří.

Topolánek junior u nás proslul jako pořádný divoch. Nechyběl na žádném z večírků tzv. zlaté mládeže a neustále se kolem něj točila spousta mladých dívek. Pod dozorem lobbisty Marka Dalíka (35) si plnými doušky užíval života smetánky. Přestože Tomáš není plnoletý, s oblibou si na barech dodával odvahu alkoholem. Ve stejných kolejích probíhal i jeho poslední pobyt přes Vánoce. Nyní ale bude mít s podobnými radovánkami utrum, čeká ho totiž tvrdý studijní dril.

Při pondělním odletu z ruzyňského letiště se s ním nepřišel rozloučit žádný z rodičů. Místo otce Mirka a matky Pavly tak zaskočil jeden z řidičů šéfa ODS. Mladého Topolánka na letiště přivezl v modrém stranickém superbu, který má sloužit jen pro účely strany. Auto s řidičem je přitom u modrých ptáků výsada pouze předsedy. Topolánek ho ale podle všeho zneužívá jako taxík pro soukromé cesty své rodiny...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.