Paroubek si pořídil modrou sanitku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubek si pořídil modrou sanitku

Paroubkova ČSSD před volbami zahajuje agresivní kampaň proti pravici.
Paroubkova ČSSD před volbami zahajuje agresivní kampaň proti pravici.  (ČTK/Michal Doležal, ČSSD)

Česko brzy zaplaví »modré sanitky«. Nepočítejte ale s tím, že vám poskytnou první pomoc. Posádka bude místo záchrany životů provádět politickou agitaci. Půjde totiž o předvolební kampaň, při které vám »záchranáři« vysvětlí, proč je podle Paroubkovy ČSSD zdravotní politika konkurenčních stran v čele s ODS a TOP 09 proti občanům.

..

„Česko bude brázdit čtrnáct modrých sanitek. V každé z nich by měl být vždy jeden odborník na zdravotnictví z řad ČSSD, který občanům vysvětlí, co všechno chtějí jejich političtí odpůrci zpoplatnit,“ prozradila Aha! mluvčí strany Kateřina Blechová.

Modré sanitky navíc ozdobí postavy úhlavních nepřátel, objeví se na nich bývalý ministr zdravotnictví za ODS Tomáš Julínek, předseda ODS Mirek Topolánek a první místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. Heslo kampaně zní »Budete platit za 160 nemocí«.

ODS zatím podobnou antikampaň nechystá. Už dříve ale spustila web cssdprotivam.cz, kde jsou nově i dvě verze parodických billboardů, na nichž je předseda ČSSD Jiří Paroubek vyobrazen s plži a domácími zvířaty.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.