VELKÝ RÁDCE AHA! 100 nejlepších léků na chřipku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VELKÝ RÁDCE AHA! 100 nejlepších léků na chřipku

Děti nejlépe snášejí léky ve formě sirupů.
Děti nejlépe snášejí léky ve formě sirupů. (Aha! – Martin Přibyl, Martin Pekárek, Karel Kopáč, Profimedia.cz)

Včera jsme vám přinesli prvních 33 léků našeho speciálu. Dnes pokračujeme. Jste nastydlí a museli jste si koupit léky? Pak vás určitě zaskočilo, že jsou stále dražší.

..

Díky velkému speciálu deníku Aha! o stovce nejúčinnějších léků na chřipku a nachlazení se dozvíte nejen jaké léky si je dobré koupit, ale i kdy můžete v lékárně pořádně ušetřit. „Ceny léků se stejnou účinnou látkou se často významně liší,“ říká lékař Radek Martínek. Není tedy důležité, jaká firma konkrétní produkt vyrábí, ale spíš obsah účinných látek a jejich množství. Jak se tedy dá v lékárně ušetřit? „Vždycky žádejte po lékárníkovi, ať vám nabídne nejlevnější lék s konkrétní účinnou látkou,“ radí doktor Martínek. Nebo si nechte vedle sebe vyrovnat více variant žádaného léku od různých výrobců a sami se pak rozhodněte, který si koupíte. Zjistíte, že ceny se i třeba u obyčejných kapek proti kašli velmi liší.

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.