POTVRZENO! Verešová: Svatba s rozvedeným pracháčem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

POTVRZENO! Verešová: Svatba s rozvedeným pracháčem

 (Aha!: Dalibor PUCHTA)

PRAHA – Topmodelka Andrea Verešová (26) se bude vdávat! Expřítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra (33) tak našla po Jaromírovi největší lásku svého života. O letošních Vánocích by si totiž měla vzít za manžela svého současného přítele, charismatického právníka Daniela Volopicha (42)!

Úspěšný podnikatel se téměř po dvacetiletém manželství rozvedl a s Andreou vytvořili harmonický pár. Takže tím pádem dala modelka definitivně sbohem nejen Jágrovi, ale i dalším ctitelům, kteří si na ni myslí. „Ke svatbě se vyjadřovat nebudu. Prosím, dejte nám čas,“ uvedla pro deník Aha! vstřícně krásná Andrea.

„Nemyslela jsem si, že se dokážu zamilovat do muže, který je o šestnáct let starší. Jsem s ním moc šťastná a mrzí mě, že se všude píše, že mám Daniela kvůli penězům,“ pronesla smutně modelka o Danielovi, který ji dříve zastupoval v právních věcech. Zamilovaná dvojice je spolu přes půl roku a plánuje společnou budoucnost. „Chtěli by se vzít ještě letos o Vánocích, v současné době plánují podobu svatby. Hlídají si soukromí, protože se Andrea bojí, aby jim média nezničila vztah.

Pár se svatbu snaží udržet v tajnosti, ale Andrea už projednávala u své dvorní návrhářky Natali Ruden podobu svatebních šatů,“ sdělil zdroj blízký slovenské modelce. To potvrzují i slova bývalé přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra. „Nechci, aby nám ten hezký vztah zničily sdělovací prostředky, protože s Danielem se cítím dobře a doufám, že nám to vydrží,“ řekla rezolutně hnědovláska. Dočkáme se svatby roku v Česku, anebo v zahraničí? A co asi na svatbu své bývalé lásky řekne Jaromír Jágr? Vezme si Andreu za vzor, a také se ožení?

8.8.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.