Tohle je nový velorex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tohle je nový velorex!

Tak bude vypadat nový velorex.
Tak bude vypadat nový velorex. (ČTK – Pavel Brída)

Anatomické sedačky, DVD přehrávač, otevírání dveří po vzoru lamborghini a hlavně výkon 200 koní. To je nový velorex, který má ke svému staršímu bratříčkovi hodně daleko! A cena? Mohla by se vyšplhat až k půl milionu korun!

Nový vzhled dřívějšího hadráku představil opavský podnikatel Pavel Brída. Model Velor-X-trike podle něj nebude levným lidovým vozítkem jako v minulosti, ale supermoderním strojem, u kterého se například budou dveře otvírat nahoru po vzoru lamborghini, karoserie bude pokrytá speciálním lakem a výkon motoru přesáhne 200 koní. „Chci, aby na křižovatkách ve městech všem autům ujelo, což půjde bez problémů,“ říká Brída. O tom si nejznámější majitel velorexu, Josef Abrhám ve filmu Vrchní, prchni!, mohl nechat jen zdát.

Na tříkolovém motocyklu budou nově také například xenonová světla, digitální tachometr s otáčkoměrem, čtyřbodové pásy nebo diody s podsvícením podvozku. „Původní plátěný plášť nyní bude sestrojen z laminátu za použití karbonu. Skleněná střecha bude odnímatelná ve stylu targa,“ doplnil Brída.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.