Jiří Paroubek: Zabili mi psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jiří Paroubek: Zabili mi psa!

Fotografie
Fotografie (internal)

Šéfa ČSSD Jiřího Paroubka trápí odmala hrůzostrašný zážitek. V ranémdětství, když ještě bydlel u bbičky v Olomouci, totiž přiščtyřnohého miláčka. Jeho sivní pes musel být bez miloscen.

Šéfa ČSSD Jiřího Paroubka trápí odmala hrůzostrašný zážitek. V ranémdětství, když ještě bydlel u bbičky v Olomouci, totiž přišel čtyřnohého miláčka. Jeho agresivní pes musel být bez miloti utracen.

„Byl zlý, pokousal kdekoho, jen na mě byl hodný. Pamatuji si, jak mi ho odváděli pryč. Pořád jsem na něj čekal,“ zavzpomínal na své trauma v rozhovoru pro časopis Týden.

Pro zvířata a zvláště pro psy má Paroubek skutečně slabost. V současnosti je pyšným majitelem modré gaskoňské basetky Tony. Když si ale političtí konkurenti z ODS utahovali z jeho fenky na stranickém sjezdu a hovořili o ní jako o »zbytku psa«, pořádně ho to dopálilo a ostře se proti tomu ohradil. Pes je pro šéfa ČSSD skutečně nejlepším přítelem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.