Nová knížka ministryně Kovářové: Místo sexu příručka pro političky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Nová knížka ministryně Kovářové: Místo sexu příručka pro političky!

Daniela Kovářová
Daniela Kovářová (Aha! – Alexandr Malachovský)

Literárně nadaná a sexem posedlá ministryně spravedlnosti Daniela Kovářová (45) chystá vydání další své knihy. Tentokrát se ale čtenář nedočká příběhů plných lechtivé erotiky, sexuálního napětí a krve. Inspirací pro knihu se totiž stala vládní funkce.

„Bude to příručka pro budoucí ministryně. Zažívám spoustu bláznivých i šokujících událostí,“ svěřila se Kovářová pro server iDnes.cz. „Ráda bych popsala peripetie se státní správou, poslušnými, neposlušnými i superloajálními úředníky. Občas to opravdu připomíná seriál Jistě, pane ministře,“ připodobňuje Kovářová své zkušenosti k britské komediální sérii z prostředí vysoké politiky. Asi třetinu knihy má už prý sepsanou. V příručce chce upozornit i na ženské problémy týkající se šatníku. Po této literární politické odbočce plánuje Kovářová alias Ida Sebastiani opět návrat ke svým tradičním tématům. Má prý rozepsaný román, který se odehrává na pohřbu. „Bude tam hodně mrtvých i mrtvých dětí, hodně vražd, ale snad úplně všichni nezemřou,“ říká Kovářová.

Co by se mohlo v knize objevit?

Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.