Poslední klienti CK Sunny Days odletěli: Kdoví, jestli se vrátí... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Poslední klienti CK Sunny Days odletěli: Kdoví, jestli se vrátí...

Před přepážkou Sunny Days panovalo napětí.
Před přepážkou Sunny Days panovalo napětí. (Aha! – Karel Kopáč)

Klienti cestovní kanceláře Sunny Days v sobotu krátce před půlnocí odletěli do Egypta. Téměř do poslední chvíle nebylo jisté, jak to s jejich dovolenou dopadne. Sunny Days totiž pojišťovna Generali neprodloužila pojistku proti úpadku. Dnes Sunny Days nejspíš oznámí transformaci na cestovní agenturu.

„Snad by bylo lepší, kdyby nám řekli, že zavírají krám a vrátí nám peníze. Jinak budeme celou dovolenou myslet na to, jestli se vůbec vrátíme,“ mračil se v sobotu na letišti v Ruzyni u uzavřené přepážky Sunny Days Antonín Voráček (47). „Zájezd jsme koupili ve středu, den před odletem jsme se dozvěděli, že má cestovka problémy. Tak dlouho jsme vybírali, až jsme přebrali. Teď je to napínavé. Odletíme, nebo ne?“ brala celou věc s humorem jeho manželka Ludmila Voráčková (47). Krátce po desáté večer se nazdvihla roleta u přepážky a pracovnice Sunny Days začaly rozdávat letenky a vouchery na ubytování. „Zpáteční letenku máme, prý by to mělo být v pořádku,“ prohlížel si doklady Antonín Voráček.

Ludmila Voráčková ukazuje cestovní smlouvy.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.