Komu nejvíc věříme? Herci Tomu Hanksovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Komu nejvíc věříme? Herci Tomu Hanksovi

Tom Hanks
Tom Hanks

Nejdůvěryhodnějšími celebritami jsou herci James Earl Jones a Tom Hanks. Vyplývá to z průzkumu veřejného mínění, jehož výsledky v pondělí zveřejnil server Forbes.com.

Herec, režisér a producent Hanks má na svém kontě Oscary pro nejlepšího herce za role ve filmech Philadelphia a Forrest Gump. Navíc má i tři nominace, a to za snímky Zachraňte vojína Ryana, Trosečník a Velký. Oceněny diváky i kritikou byly také další filmy, ve kterých hrál, například Apollo 13 nebo Láska přes internet.

Na dalším místě žebříčku stanul herec Michael J. Fox, jehož proslavil seriál Rodinná pouta či sci-fi komedie Návrat do budoucnosti. Před více než deseti lety Fox oznámil, že trpí Parkinsonovou nemocí, a stal se aktivistou usilujícím o zlepšení životních podmínek podobně postižených lidí.

"Respondenti oceňovali především sympatičnost, komunikativnost a věrohodnost," uvedla Lacey Roseová z magazínu Forbes k povahovým vlastnostem, které spojujeme s důvěryhodností.

(ČTK)
Foto ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.