Právník (35) známé české banky, Ležel v kufru nabourané fabie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Právník (35) známé české banky, Ležel v kufru nabourané fabie

 V kufru této fabie ležel spoutaný právník.
V kufru této fabie ležel spoutaný právník. (Aha! – Alexandr Malachovský)

Spoutaného právníka (35) objevili policisté včera v pražských Bohnicích v kufru havarované modré fabie. Divoká jízda únosců skončila po smyku a nárazu na rohu ulic Čimická a Pod Čimickým hájem. Pachatelé se z místa nehody rozutekli.

Podle informací Aha! se jednalo o právníka GE Money Bank. Byl specialistou na vymáhání pohledávek. Únosci na něj mířili pistolí a hrozili, že buď jemu nebo jeho rodině ublíží, pokud neodstoupí od vymáhání 800 tisíc korun. Co s obětí hodlali únosci doopravdy udělat, zatím není jasné. „Je divné, kam chtěli jet. Tahle ulice nevede nikam. Končí u lesa nebo zahýbá k poli,“ řekl Aha! jeden ze svědků nehody. Objevení spoutaného ve voze údajně nebylo dílem náhody. „Někdo už u Vltavy viděl, jak ho cpou do auta, šlo se po nich,“ řekl Aha! policejní zdroj. Z havarovaného vozu prý vyskočili čtyři muži a utíkali pryč. „Brali to na všechny strany i tady přes zahrádky. Policisté jim jeli v patách, ale vytočit to tu na tom sněhu a nevybourat se bylo dost těžké. Vyběhli za nimi, ale už je tu nechytili,“ líčil akci svědek. Kriminalisté, kteří případ šetří jako vydírání a omezování osobní svobody, prý ale mají na konkrétní pachatele podezření. „Nechali po sobě dostatek stop, abychom je dopadli,“ řekl jeden z policistů. Na místě několik hodin trpěl také majitel nabouraného citroënu. „Škoda je asi 50 tisíc korun. Doufám, že je chytí, aby mi to někdo zaplatil,“ zoufal si prokřehlý číšník David (23).

Fabie, kterou nechala policie odtáhnout, je jednou ze stop po pachatelích.

Číšník David doufá, že únosce policie chytí, aby mu měl kdo zaplatit škodu na nabouraném autě.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.