Mirek a Pavla Topolánkovi: Rozvod už za 10 dní | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mirek a Pavla Topolánkovi: Rozvod už za 10 dní

Mirek Topolánek s novou rodinou – partnerkou Lucií Talmanovou a synkem Nicolasem.
Mirek Topolánek s novou rodinou – partnerkou Lucií Talmanovou a synkem Nicolasem. (Aha! – Martin Hykl)

Manželství Mirka (53) a Pavly (54) Topolánkových je definitivně u konce. „Rozvodové stání manželů Topolánkových se uskuteční u našeho soudu v pondělí 18. ledna,“ potvrdila místopředsedkyně soudu pro Prahu 6 Zuzana Barochová.

Rychlost rozvodu bude záležet především na tom, jak se manželé domluví na majetkovém vyrovnání a alimentech. V případě dohody, která je kvůli velkým dětem u Topolánkových pravděpodobná, by podle právníků mohl rozvod proběhnout při jediném stání. „Po skončení rozvodového řízení předám médiím všechny potřebné informace,“ slíbil už v prosinci Topolánek.

Ten má s Pavlou dvě dospělé dcery – Petru (30) a Janu (26) – a syna Tomáše (17). Zatímco Jana a Petra drží s matkou, Tomáš tráví každou chvíli s otcem. Podle dřívějších informací Aha! Topolánek po rozvodu přenechá Pavle luxusní pražský byt za dvanáct milionů korun, na kterém mu zbývá splatit ještě čtyřmilionovou hypotéku. Paní Pavla v něm bydlí se synem Tomášem. Ten je teď na studiích v USA, které mu platí táta. Mirek dále na Tomáše měsíčně přispívá asi deseti tisíci, platit musí i na dceru Janu, která ještě studuje vysokou školu. Topolánková navíc asi dostane tučné »odškodné«.

Topolánek přitom dlouho rozvedený nebude. Na sociální síti Facebook si už změnil status na zasnoubený. S partnerkou Lucií Talmanovou (42) žije Mirek oficiálně od ledna 2007, v červenci 2007 se jim narodil syn Nicolas. Svatba asi na sebe nenechá dlouho čekat...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.