Krokodýl Dundee: Z lovce se stal důchodce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Krokodýl Dundee: Z lovce se stal důchodce!

Takhle Hogan zářil ve filmu Krokodýl Dundee.
Takhle Hogan zářil ve filmu Krokodýl Dundee. (Isifa.com, ara)

Nepomohly ani nákladné plastiky.

Mladistvý úsměv a mrštnost hodná lovce krokodýlů – tím vším omračoval herec Paul Hogan (70) v roli Micka Dundeeho ve slavné sérii fi lmů Krokodýl Dundee. A dnes? Věk se už bohužel podepsal i na něm. Unavený a mrzutý starý pán, kterému nepomohla ani série velmi nákladných plastických operací obličeje.

Poprvé se ve své nejslavnější roli představil v roce 1986 a naposledy ve třetím pokračování filmu Krokodýl Dundee v roce 2001. Následujících pouhých osm let stačilo k tomu, aby se změnil téměř k nepoznání. Zřejmě tomu pomohly i popotahovačky s australským daňovým úřadem. Na obvinění z krácení daní herec minulý rok odpověděl slovníkem australských bušmenů: „Jen si mě chytněte, vy mizerní bastardi.“

Paul nyní žije v Kalifornii společně s manželkou, herečkou Lindou Kozlowski (51), s níž se seznámil při natáčení prvního filmu Krokodýl Dundee. Plastiky popírá se stejnou razancí, s jakou si vyřizoval účty s »berňákem«. Jenže plastičtí chirurgové mají jasno. „Když porovnáme barvu a charakter kůže obličeje a krku, je patrné, že podstoupil lifting (vyhlazení obličeje), operaci očních víček, vyhlazení vrásek pomocí laseru a botox (aplikace injekce s botulotoxinem, především k odstranění vrásek kolem očí a nosu),“ říká přední australský plastický chirurg Kourosh Tavakoli.


S manželkou Lindou brzy oslaví dvacáté výročí sňatku.


Paul Hogan dnes.

Krokodýl a jeho plastiky:

Lifting: 340 000 Kč
Operace očních víček: 170 000 Kč
Vyhlazení vrásek laserem: 85 000 Kč
Botox: 13 600 Kč
Celkem: 608 600 Kč

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.