Pohřeb Mileny Dvorské: Zákaz vstupu pro fanoušky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Pohřeb Mileny Dvorské: Zákaz vstupu pro fanoušky!

Milena Dvorská
Milena Dvorská (Aha! – Marek Pátek, Martin Hykl, ara)

Přípravy na vzpomínkový akt na počest oblíbené herečky Mileny Dvorské (†71) jsou již v plném proudu. Její obdivovatelé však mají smůlu – do kostela svatého Petra a Pavla v Praze na Vyšehradě, kde se v sobotu 2. ledna ve 14 hodin pieta koná, budou mít přístup pouze rodinní příslušníci a herci!

Štěstí tak budou mít spíše ti, kteří při podobných příležitostech stojí u vchodu s památníčky a loudí autogramy. Veřejnost se přímo na obřad nedostane, stejný zákaz platí i pro novináře. Podle neoficiálních informací pozvánku na obřad rodina nezašle ani do belgického Ostende, kde nyní žije hereččina dcera Lucie s partnerem a sedmi dětmi. Ta se však v rozhovoru pro deník Aha! nechala slyšet, že by stejně nepřijela. Možná je tak účast pouze jejího nejstaršího dítěte Julie, která nyní žije v Americe a od belgické rodiny se prý definitivně odtrhla. Babičku týden před její smrtí navštívila a dnes je se svou pražskou rodinou jako jediná v čilém styku.

Veřejné rozloučení s Dvorskou nechystá ani její domovské Divadlo Na Fidlovačce Tomáše Töpfera. Na počest paní Mileny pouze vytvořili ve foyeru jakousi smuteční nástěnku.

Do kostela svatého Petra a Pavla, kde se bude konat v sobotu ve dvě hodiny pohřeb Mileny Dvorské, nebude smět veřejnost.

Milenina rodina: Tohle vám chceme říct...

Jménem rodiny zesnulé herečky Mileny Dvorské chceme oznámit, že se nebudeme nijak vyjadřovat ani poskytovat komentáře ke článkům, které v posledních dnech vyšly v médiích, nebo v příštích dnech vyjdou, a které se Mileny Dvorské týkají.

Naším přáním je, aby veřejnost vzpomínala na Milenu především jako na dobrého člověka a skvělou herečku, která přinesla mnohé české kultuře. Milena Dvorská se s bolestmi, které ji potkaly v minulosti, smířila a srovnala, a posledních několik let se snažila žít tak šťastně, jak jen to šlo.

Chceme, aby poslední rozloučení s ní probíhalo tak důstojně, jak si každý člověk zaslouží. Milena Dvorská zemřela na náhlou zástavu srdce. Odešla a s ní veškeré rodinné vztahy, ať už vyřešené, nebo nevyřešené.

S úctou rodina Mileny Dvorské

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.