Homer jako Rembrandt! Simpsonovi slaví dvacet let - A takhle vypadají na obrazech starých mistrů | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Homer jako Rembrandt! Simpsonovi slaví dvacet let - A takhle vypadají na obrazech starých mistrů

Homer Simpson jako slavný Rembrandt van Rijn(1606 až 1669), jen klobouk musel pryč – poznávacím znamením taťky Homera je přece jeho žlutá pleš.
Homer Simpson jako slavný Rembrandt van Rijn(1606 až 1669), jen klobouk musel pryč – poznávacím znamením taťky Homera je přece jeho žlutá pleš.  (Profimedia.cz)

Oslava dvacátého výročí animovaného seriálu Simpsonovi se stala celosvětovou událostí. Nejslavnější rodinka světa se objevila na stovkách suvenýrů, paní domu Marge ozdobila obálku pánského časopisu Playboy a nakonec se hlavní hrdinové převtělili i do klasických děl malířských velikánů.

Oslava dvacátého výročí animovaného seriálu Simpsonovi se stala celosvětovou událostí. Nejslavnější rodinka světa se objevila na stovkách suvenýrů, paní domu Marge ozdobila obálku pánského časopisu Playboy a nakonec se hlavní hrdinové převtělili i do klasických děl malířských velikánů minulosti jako byli Rembrandt, Vermeer či van Gogh. Přinášíme několik ukázek, sami posuďte, jak se díla vyvedla...

Kliknutím zvětšete

Kliknutím zvětšete

Znovu od začátku!

Seriál se od 1. ledna stěhuje na stanici Prima Cool. Hned první den roku 2010 divákům nabídne od 19. hodiny deset dílů za sebou včetně pilotního dílu Vánoce. Od 2. ledna diváci uvidí dva díly denně. Po odvysílání všech dvaceti řad se televize chystá představit v Česku dosud neznámou jednadvacátou řadu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.