Eva Decastelo: Krize v manželství?! Vybírá sympaťáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Eva Decastelo: Krize v manželství?! Vybírá sympaťáka!

Harmonický pár René a Eva Decastelovi
Harmonický pár René a Eva Decastelovi

Teprve pár měsíců po svatbě si Eva Decastelo (30) hodlá vybírat dalšího sympaťáka! Mají snad s manželem krizi?!

Moderátorka ale usedne v porotě nové soutěže ne kvůli výměně svého manžela, ale aby vybrala nejsympatičtějšího muže Česka i Slovenska. Narozdíl od konkurenční soutěže Muž roku jsou ale pro Sympaťáka roku stanovená přísná pravidla. Především nesmí soutěžící nafotit erotické fotografie.

„Mám konkrétní představu o tom, jak má vypadat sympaťák. Není to jen fyzické hledisko, ale dost záleží na tom, jak je šarmantní, milý, vtipný… Jedním z hledisek je určitě i úspěch, ten my ženy u mužů vidíme rády. Finalisty budu hodnotit zodpovědně a jsem na ně velmi zvědavá,“ říká porotkyně Decastelo. Spolu s ní v porotě zasedne i Zuzana Belohorcová, Eva Jurinová, zpěvačka Heidi Janků, herečka Jitka Asterová, »Pan Etiketa« Ladislav Špaček a další známé osobnosti, ale i plastický chirurg nebo odborník na zdravou výživu.

Ten z mužů, mezi sedmnácti a čtyřiceti lety, který si troufá v květnu přijít před tuto porotu, se může na stránkách soutěže hlásit už teď. Ve hře je luxusní dovolená i nominace na mezinárodní kolo soutěže Man of Europe.

Foto Martin Hykl

(iec)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.