Matka a strýc: Nutili děti k zoofilii | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Matka a strýc: Nutili děti k zoofilii

Pedofilní matka (38) a strýc (41) z Ústí nad Labem dělali ze dvou chlapců (9 a 12) sexuální otroky. Kromě toho, že je nabízeli k sexuálnímu zneužívání dalším 4 mužům, nutili je i k zoofilii – k pohlavnímu styku se zvířaty!

Nechutné sexuální praktiky se odehrávaly v bytě ve čtvrtém patře panelového domu na ústeckém sídlišti Skřivánek. Vše organizovala matka jednoho z chlapců a strýc druhého. Ti se na nich nejprve ukájeli sami, uvedl server iDnes.cz.

To jim ale nestačilo, a tak k dětem vodili další čtyři cizí muže z Ústeckého kraje. Peníze si od nich ale nebrali. „Neměli z toho žádný majetkový prospěch,“ uvedla mluvčí severočeské policie Jarmila Hrubešová. Šlo jim jen o sex.

Pedofilní orgie si natáčeli na video a záběry šířili přes internet. Tak je náhodou našel jeden z uživatelů a okamžitě zalarmoval policii. Zátah se uskutečnil letos 29. května. O děti se nyní starají jejich příbuzní. Hlavním organizátorům hrozí 12 a dalším čtyřem mužům 8 let basy.

Ilustrační foto czechtourism.com

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.