Utekl z nemocnice a umrzl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Utekl z nemocnice a umrzl!

Bohuslav Jakl
Bohuslav Jakl (ČTK)

Bohuslav Jakl (†29), který zmizel 1. prosince z neurologického oddělení pražské nemocnice Na Bulovce, umrzl u areálu špitálu. Policejní pes našel jeho tělo poté, co ho tam na radu jasnovidců hledala i manželka Kateřina v osmém měsíci těhotenství.

„Rodina oznámila, že má informace, podle kterých by se měl vyskytovat v okolí nemocnice, proto byl do těchto míst vyslán policejní psovod se psem,“ řekla policejní mluvčí Eva Miklíková a dodala, že zřejmě umrzl v blízkosti areálu, na nedalekém viaduktu nad Povltavskou ulicí. „Lékařka tělo ohledala a konstatovala úmrtí z neznámé příčiny,“ uvedla Jiřina Ernestová, mluvčí záchranky. Pátrání na pozemku špitálu rodině doporučili dva jasnovidci. Poté, co tam našli jeho pantofle, zavolali policii. Jakl zmizel z neurologického oddělení poté, co zřejmě vyslechl hovor lékařů o tom, že má možná rakovinu. Už jednou, v 17 letech, se z ní úspěšně léčil. Nyní se nejspíš psychicky zhroutil. Jaklovi příbuzní viní nemocnici z toho, že mu lékaři sdělili diagnózu necitlivě a nezajistili, aby si dezorientovaný muž nemohl ublížit. Za měsíc by se přitom stal tátou...

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.