Dvanáct let hledal tátu: Našel masového vraha! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dvanáct let hledal tátu: Našel masového vraha!

Matthew Roberts
Matthew Roberts

Matthew Roberts (41) z amerického Rockfordu odmalička věděl, že je adoptovaný. V roce 1997 začal pátrat po biologickém otci, ale dlouho narážel na zeď mlčení. Až nyní se dozvěděl krutou pravdu.

Koncem šedesátých let ho zplodil sadistický vůdce vraždící sekty Charles Manson, který má na svědomí brutální vraždu těhotné herečky Sharon Tate, tehdejší manželky režiséra Romana Polanského.

Strašné zjištění! Je synem psychopata, který zabil manželku režiséra Polanského.

„Je to jako zjistit, že vaším otcem je Adolf Hitler. Celý život nosím tvář zrůdy,“ říká Roberts v narážce na zjevnou podobu s Mansonem.

Jeho matka Terry potkala Mansona v roce 1967 a stala se jednou z jeho milenek. Když se jí 22. března 1968 narodil syn, dala ho k adopci. Ujal se ho bezdětný, běžný americký pár. Skutečný otec Manson se zatím vydal na cestu zločinu, ke kterému nutil i následovníky. Jejich útok na dům Polanského, který nebyl doma, skončil 8. srpna 1969 smrtí pěti přítomných, včetně režisérovy manželky Sharon Tate (†26) – byla ubodána v 8. měsíci těhotenství.

Hrůzný zločin šokoval Ameriku a Manson byl odsouzen na doživotí. Nedávno se dožil 75 let a jeho syn překonal nechuť a napsal mu několik dopisů. Jako odpověď dostal lístky s textem, který nedával smysl. Místo podpisu hákový kříž, kterým si Manson trvale »zdobí« čelo. Ironií osudu sedí i režisér Polanski (76), kterého zadrželi ve Švýcarsku za zneužití nezletilé dívky v roce 1977.

1969/2009 Charles Manson je jedním z nejznámějších vrahů všech dob.

Roman Polanski

Sharon Tate

Autor: (pk)

Foto: ČTK/AP, ara

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.