Rolins v šoku! Asistentka jí zdemolovala byt! Kvůli Krainové? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Rolins v šoku! Asistentka jí zdemolovala byt! Kvůli Krainové?

Dara Rolins
Dara Rolins (: Vladimír Štross pro A – keramika Group)

PRAHA – Zpěvačka Dara Rolins (33) zažívá hodně těžké období. Vedle rozchodu s hokejistou Jaroslavem Bednářem musí řešit další velkou nepříjemnost. Její bývalá asistentka Gabika Gavronová (34) jí zdemolovala její luxusní pražský byt v Dejvicích!

Údajně jako pomstu za to, že se ji Dara rozhodla propustit. „Gabika jí zničila záchod, vytrhala desky v koupelně, úplně rozebrala odpady a vypínače,“ přiznala manažerka Dary Eva Skallová. Co za běsněním bývalé asistentky stojí?

„Jednoho dne mě Dara z ničeho nic vyhodila na ulici. Oznámila mi, že mám výpověď a že do týdne mám opustit její byt, odevzdat služební auto, telefon a všechno, co se týká její osoby,“ přiznala rozzuřená Gavronová slovenskému časopisu Nový čas – Ľudia, který jako první o celé kauze informoval. „Vůbec nechápu, proč to udělala. Asi jí vadí, že se kamarádím se Simonou Krainovou,“ tvrdí Dařina bývalá asistentka. Dara byla s Krainovou dlouhá léta nejlepší kamarádka, ale v poslední době se jejich přátelství z neznámých důvodů změnilo v nenávist. „Kamarádství Gabiky se Simonou rozhodně nebylo důvodem výpovědi. Dara prostě zjistila, že Gabika pro ni téměř nic nedělá, ale má za to skvělý plat, služební auto i telefon. To, co pro ni Gabika dělala, zvládne Dara úplně v pohodě i sama,“ tvrdí manažerka Dary Eva Skallová. „Gabika se z výpovědí vůbec nemohla vyrovnat. Místo, aby Dary byt civilizovaně opustila, rozhodla se ho zdemolovat. Zničila jí záchod, vytrhala desky v koupelně, úplně rozebrala odpady a vypínače,“ líčí Skallová.

Když jsme chtěli vyjádření k tomu, co se odehrálo v bytě Rolinsové přímo od její bývalé asistentky Gavronové, její telefonní číslo bylo nedostupné. Podařilo se nám ale zjistit více od jedné z jejích kamarádek. „Není pravda, že by Gabika Daře zdemolovala celý byt, jak tvrdí její manažerka. Jen si odmontovala vodovodní baterie, které byly její,“ říká Gabiky kamarádka.

Ať už je pravda jakákoliv, je jasné, že po Simoně Krainové získala Dara v krátké době další velkou nepřítelkyni.

31.7.2006

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.