Šestkrát bodl prodavačku! - Vražda vedle policejní stanice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šestkrát bodl prodavačku! - Vražda vedle policejní stanice

Vražda se stala v Kdyni v zadní místnosti krámku v domě č. 156.
Vražda se stala v Kdyni v zadní místnosti krámku v domě č. 156. (pro Aha!: Karel JANDA)

KDYNĚ – Strach už pomalu nedá spát vietnamským obchodníkům, kteří se usadili ve Kdyni na Domažlicku. Neznámý vrah tu v sobotu dopoledne zavraždil vietnamskou prodavačku (40). Za bílého dne a na náměstí! Ženu šestkrát bodl do hrudníku a břicha.

Vietnamské obchodníky v Kdyni prý už několikrát okradl muž nebo dvojice násilníků se zbraněmi. V sobotu hodinu před polednem přišel do krámku v domě č. 156, kde pracovala vietnamská žena, skoro dvoumetrový robustní chlap. Po chvíli ho lidé viděli z obchůdku odcházet se zakrváceným nožem v ruce, na sobě měl zakrvácenou košili. Prodavačku našli v zadní místnosti obchodu v kaluži krve. Měla bodné rány na hrudníku a břiše a už nedýchala. Lékaři jí nedokázali zachránit život.

„Měla hluboké rány tady na prsou a na břiše, všude bylo moc krve,“ říká mladá Asiatka, která se přišla na místo hrůzy podívat. Před vstupními dveřmi už od sobotního odpoledne hoří svíčky a lidé sem nosí květiny. „Je to strašné, máme obchod jen kousek vedle, ještě deset minut před vraždou jsme ji viděli, jak postává před svým krámem,“ říká lámanou češtinou mladý Vietnamec. „Určitě chtěl peníze, k nám do krámu taky už dvakrát přišli, chtěli peníze a jednou měli pistoli, asi si vybírají Vietnamce, opravdu už máme strach,“ dodává muž.

„Nechápu, jak je možné, že se někdo odváží vraždit za bílého dne, na náměstí a ještě k tomu jen pár kroků od policejní služebny,“ ukazuje mladá žena na vedlejší budovu, kde muži zákona sídlí. Lidé se tu domnívají, že vrah skutečně přišel krást, po vraždě ho ale někdo vyrušil, a tak raději zmizel bez peněz, nesebral ani žádné zboží.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.