Marek Dalík: V Toskánsku s milenkou | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Marek Dalík: V Toskánsku s milenkou

Fotografie
Fotografie (internal)

Toskánské letovisko Monte Argentario přirostlo lobbistovi Marku Dalíkovi (34) k srdci. O prázdninách se tam měsíc rekreoval se svým přítelem a šéfem ODS Mirkem Topolánkem. Teď na stejné místo vyvezl i svou milenku Helenu Benešovou (30). Bydlí přitom ve stejné vile jako o prázdninách a jezdí i na stejné jachtě.

Když deník Aha! v červenci jako první zveřejnil fotky z podezřelé toskánské dovolené, na které se setkávali politici s lobbisty, vyvolalo to velký poprask. Vyrojila se celá řada spekulací. Jedna z nich se vztahovala i k luxusní oranžové vile. Měla údajně patřit k dalším realitním akvizicím movitého lobbisty Dalíka. Ten ale vytrvale tvrdil, že si vilu a stejně tak i jachtu s kamarádem Topolánkem pouze pronajali od lichtenštejnské firmy Raben Anstalt. Za měsíční pronájem měl Dalík zaplatit 770 000 korun.

Kliknutím zvětšete

Nyní se Dalík do své oblíbené toskánské vily vrátil. Topolánka s rodinou vyměnil za novou přítelkyni, finalistku České Miss 2005, Helenu Benešovou. Ubytovali se ve vile ve svahu a dopřávali si stejného luxusu jako předtím. Došlo i na populární vyjížďku na jachtě. Dalík se pak »pronajaté« vile věnoval s nebývalou péči, skoro se tak zdá, že mu i patří. Při svém posledním výletu do Toskánska, ji údajně i zazimovával. Byl totiž posledním, kdo ji v této sezóně navštívil.

Začátkem listopadu v letovisku skončila sezóna a zavřely se i všechny hotely. A právě ve stejnou dobu se i Dalík vrátil do Prahy. Po svém zářijovém odchodu z ODS přitom už uvažoval, že by se do zahraničí přesunul na trvalo. „Nejdříve si odpočinu, pak uvidím. Zvažuji i odchod do zahraničí,“ uvedl Dalík.

Toskánsko by pro něj v tomto směru bylo zcela ideální. Sjíždí se tam řada politiků a lobbistů a Dalík by tak mohl nerušeně pracovat. A s bydlením by už také neměl problémy.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.