Do Prahy přijela vnučka komika Chaplina. Víme proč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Do Prahy přijela vnučka komika Chaplina. Víme proč!

Kiera Chaplinová včera předávala v Praze cenu Elle Style Awards.
Kiera Chaplinová včera předávala v Praze cenu Elle Style Awards. (ara )

Česká odnož světově známého časopisu Elle včera v Praze poprvé udělovala ceny Elle Style Awards, které jsou ve světě nazývané »módními Oscary«.

Tři hodiny před půlnocí se v pražském klubu SaSaZu sešli všichni ti, kteří v módním průmyslu něco znamenají.

Stylovým večerem provázel herec a zpěvák Jiří Macháček, jenž hýřil vtipem. Ceny předávaly Simona Krainová, Tereza Maxová, Taťána Kuchařová, Pavlína Němcová, Daniela Peštová a dokonce i Kiera Chaplin – vnučka známého komika.

Prestižní ocenění si odnesli Denisa Dvořáková (Modelka roku), Jana Zelinski (Počin roku), Marc Jacobs (Zahraniční návrhář), Eva Jiřičná (Zvláštní cena poroty), Anna Geislerová (Style ikona roku) a Jakub Polanka (Návrhář roku). A právě Polanka, který žije ve Francii, před dvěma lety navrhl plavky Aquila finalistkám Miss ČR na závěrečný slavnostní večer.

Poprvé se předání cen Elle Style Awards konalo před dvanácti lety v Londýně. K Velké Británii se postupem času přidaly další evropské země jako Španělsko, Francie, Švédsko, Belgie, Holandsko, Rusko, Ukrajina, Polsko a Turecko. Předávání se rozšířilo i na Tchajwan a Hong–Kong. Praha se tak stala 16. zemí, kde se udílení cen koná.

Během večera hosté popíjeli velmi oblíbenou minerální voda Mattoni, která je módnímu světu rovnocenným partnerem. Natočila spot s topmodelkou Hanou Soukupovou, v němž se poprvé objevily pohyblivé vodní šaty.

Pozn.: Obrázek se zvětší po rozkliknutí

Zleva nahodře: Topmodelky Simona Krainová a Pavlína Němcová, architektka Eva Jiřičná, herec Roman Vojtek s manželkou, herečka Sandra Nováková s partnerem Janem Nejedlým, Kiera Chaplin na pódiu s Aňou Geislerovou a Libor Šula - vítěz v kategorii Muž roku.

6. 11. 2009m 15:10

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.