Módní show roku: Buďte v centru dění! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Módní show roku: Buďte v centru dění!

Na Elle Style Awards má přijet i Claudia Schiffer.
Na Elle Style Awards má přijet i Claudia Schiffer. (ara )

16:10 – Světová módní show Elle Style Awards se nezadržitelně blíží ke svému prvnímu uvedení v Čechách. Už 5. listopadu se v pražském klubu Sasazu sejdou jména světových návrhářů, modelek, celebrit a jiných, které svět módy doslova pohltil.

Možná i vy patříte mezi módní nadšence, rádi si pročítáte info o nových trendech na stránkách časopisů nebo jen pokukujete po svém okolí a sondujete, co se právě nosí. Módní inspiraci lze získat z mnoha zdrojů. Všichni, kterým není módní styl lhostejný, můžou pořádnou dávku inspirace čerpat z připravované show Elle Style Awards, která doposud v ČR neměla obdoby!

5. listopadu bude velkým večerem pro nominované z řad módních návrhářů, modelek, herců, hereček a jiných významných osobností, kteří si potrpí na svůj styl a móda jim není lhostejná, ale pozor - velký večer to může být také pro jednoho z vás! Organizátoři společně se svými partnery vyhlásili super soutěž o cenu, která se neodmítá. Ve hře je nejen volný vstup na celou galashow a možnost setkat se na jednom místě s celebritami domácích i světových jmen, ale také oblečení od partnera celé akce, společnosti H&M, v hodnotě 20.000 Kč a noc v luxusním pražském hotelu! Na tak okázalou akci vás přijde nalíčit vizážista a k dispozici dostanete i vlastního stylistu, který pomůže vybrat tu správnou večerní róbu. Vše jen proto, abyste se cítila jako VIP hvězda večírku a to už stojí za to!

K získání tak atraktivní ceny je zapotřebí opravdu málo. Stačí co nejdříve navštívit některý z obchodů H&M a nechat se vyfotit před připravenou fotostěnou v outfitu, o kterém jste přesvědčena, že ladí vašemu stylu a hodí se k večírku Elle Style Awards. Pak už jen poslat fotku na webové stránky esa.elle.cz a vydržet do finálního hlasování o nej foto, které Vás přiblíží hvězdám.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.