To snad ne... Rok po vraždě Kočky - Paroubek zase křtil knížku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To snad ne... Rok po vraždě Kočky - Paroubek zase křtil knížku!

Usměvavý Paroubek s těhotnou manželkou Petrou a herečkou Kateřinou Brožovou.
Usměvavý Paroubek s těhotnou manželkou Petrou a herečkou Kateřinou Brožovou. (Aha! – Karel Kopáč)

05:00 – Šéf ČSSD Jiří Paroubek (57) včera křtil další knížku! V titulu »Jaký opravdu je« se ho ptali spisovatel Arnošt Lustig a moderátoři Jiří Krampol a Jan Kraus.

Šéf ČSSD Jiří Paroubek (57) včera křtil další knížku! V titulu »Jaký opravdu je« se ho ptali spisovatel Arnošt Lustig a moderátoři Jiří Krampol a Jan Kraus.

Proč si Paroubek vybral zrovna tři zmíněné pány, aby mu pomohli s knihou? „Nikdo lepší není. Někdo byl v Toskánsku, my jsme pracovali na knize,“ rýpl si do šéfa ODS Mirka Topolánka. A i když zrovna jemu je teď Paroubek trnem v oku, jiní kolegové z politiky i showbyznysu ho včera přišli podpořit. Nechyběla herečka Kateřina Brožová, exministryně Petra Buzková anebo zpěvák Michal David. Paroubek také prozradil, že se těší na dceru Margaritu, kterou mu v listopadu porodí manželka Petra (36). „Určitě to bude hezké, příjemné. Zkrátka změna,“ řekl. Včerejší akce ale některým přišla nevkusná. Téměř přesně před rokem totiž během křtu Paroubkovy minulé knihy zastřelil Bohumír Ďuričko (56) syna provozovatele Matějské poutě Václava Kočku ml. (†40).

8.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.