Nejdražší rozvod v Česku! Tato žena žádá 3,63 miliardy Kč! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Nejdražší rozvod v Česku! Tato žena žádá 3,63 miliardy Kč!

Eva Vítková se s jednorázovým vyrovnáním (3 miliony Kč) a měsíčním odstupným 80 tisíc Kč nesmířila.
Eva Vítková se s jednorázovým vyrovnáním (3 miliony Kč) a měsíčním odstupným 80 tisíc Kč nesmířila. (ČTK)

05:00 – Bývalá manželka realitního magnáta Radovana Vítka Eva žádá podle Hospodářských novin největší rozvodové vyrovnání v historii českého soudnictví – 3,63 miliardy korun!

Bývalá manželka realitního magnáta Radovana Vítka Eva žádá podle Hospodářských novin největší rozvodové vyrovnání v historii českého soudnictví – 3,63 miliardy korun! Dosud jí soud přiklepl 80 tisíc měsíčně a jednorázově 3 miliony korun. Znovu ženatý miliardář před soudem »hrál« chudáka, který bere 17 tisíc měsíčně a veškerý majetek přepsal na svou matku. Tím z ní udělal nejbohatší ženu v Česku. Soud mu na to neskočil!

Radovan Vítek (38) řídí finanční skupinu Czech Property Investment, která vlastní zhruba 10 tisíc bytů v Praze, Ústí nad Labem a Třinci. Jeho majetek je odhadován na 40 miliard korun. I přesto na soudce zkoušel »psí kusy«, aby se vyrovnání vyhnul. Uvedl, že jako soudní koncipient si vydělá 17 tisíc měsíčně, což jeden z nejbohatších Čechů podpořil ještě tím, že nechal všechen majetek přepsat na svou matku Miladu Malou. Ani tím soudce neobalamutil, protože si ponechal právo majetkem disponovat.

Při soudním jednání se ještě snažil bránit obviňováním své exmanželky z nevěry, zatímco on byl ve vazbě za podezření z organizování prostituce. Vítek byl totiž zapleten do kauzy s agenturou Photo Desires, která vysílala do zahraničí dívky, aby nabízely sexuální služby. Kromě vlastního využívání služeb jim měl půjčovat své letadlo, jachtu a zajišťovat bohaté klienty. Pokud soud Evě Vítkové vyhoví, půjde o největší rozvodové vyrovnání v našich dějinách.

Kliknutím zvětšete

8.10.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.