Postrach důchodců - Zloděj se podobal filmovému »Otíkovi«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Postrach důchodců - Zloděj se podobal filmovému »Otíkovi«!

Fotografie
Fotografie (internal)

05:00 – Vykutáleného »Otíka« v těchto dnech honili ostravští kriminalisté. Skupinu devíti seniorů totiž okrádal muž, který údajně vypadá jako postižený Otík, hlavní hrdina filmu Vesničko má středisková.

Vykutáleného »Otíka« v těchto dnech honili ostravští kriminalisté. Skupinu devíti seniorů totiž okrádal muž, který údajně vypadá jako postižený Otík, hlavní hrdina filmu Vesničko má středisková.

Zloděj (47) se zaměřoval na důchodce ve věku od 80 do 90 let. Do bytu se jim vnutil pod nejrůznějšími záminkami a poté jim ukradl šperky, peníze či hodinky. Podvodník, který si svou výřečností a přátelskostí získal důvěru starých lidí, nakonec nakradl zhruba 287 tisíc korun a teď mu hrozí až tři roky za mřížemi.

Vizáž Otíka se mu nakonec stala osudnou. Nápadné podoby s oblíbenou postavou si všiml policista, a ačkoliv byl mimo službu, zavolal kolegy. Ti lumpa dopadli v tramvaji...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.