Doleželová, Puhajková a plavkyně Hlaváčová: Co mají společného? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Doleželová, Puhajková a plavkyně Hlaváčová: Co mají společného?

Jana Doleželová (vpravo) a návrhářka Marie Copps.
Jana Doleželová (vpravo) a návrhářka Marie Copps.  (ara )

13:10 – Miss ČR 2004, modelka i PharmDr. Jana Doleželová a Marie Copps se rozhodly pomoci potřebným.

Dvě ženy s jasnou vizí spojily své síly, kreativitu a šarm v projektu s názvem »Jana Doleželová – The Queen 2010«. Módní návrhářka Marie Copps a Jana Doleželová (28) – jedna z vůdčích postav Nadačního fondu Modrá kotva, jehož cílem je získávat zdroje na klinické zkoušky nové metody léčby onkologických onemocnění pomocí vakcín.

Výsledkem jejich spolupráce je nový exkluzivní kalendář, jehož výtěžek z prodeje poputuje právě na přípravu protinádorových vakcín.

„Z hlediska mojí profese farmaceutky je mi problematika výzkumu blízká a vím, jak dlouhý je proces od laboratorních testů až po zavedení nové metody do praxe. Vím také, jak komplikované je zajištění financí na individuálně vyráběné vakcíny. Věřím, že naše tvůrčí umělecké spojení v právě připravovaném projektu bude působit jako symbióza a že oba charitativní projekty získají díky společnému kalendáři mediální i finanční podporu," říká Jana Doleželová, vystudovaná farmaceutka a schopná manažerka, která kromě modelingu provozuje i vlastní lékárnu v centru Prahy.

S nápadem vytvořit kalendář přišla jako první Marie Copps – módní designérka působící jak u nás, tak i v Kanadě – je známá rovněž jako zakladatelka projektu Give Help a Chance – FASHION FOR HELP.

„Jana Doleželová je pro mě ženou oduševnělého šarmu, půvabu a noblesy. Kombinace vnitřní a vnější krásy dokonale ladí s vizí mého projektu,“ říká k výběru představitelky královny – The Queen 2010 Marie Copps, jejíž modely oblékli také dálková plavkyně a držitelka českého rekordu v přeplavání kanálu La Manche Yvetta Hlaváčová, hudební skladatel a dirigent Varhan Orchestrovič Bauer a modelka a přítelkyně hokejisty Jaromíra Jágra Inna Puhajková.

Kalendář s Janou Doleželovou jako noblesní »královnou módy« vznikl začátkem září v malebných interiérech zámku Štiřín. Fotografie rámované ve stylu starých mistrovských pláten představí novou kolekci Marie Copps, inspirovanou hravým obdobím rokoka. Luxusní tisk vyjde v limitované edici.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.