Sledovali jsme Oldu Kaisera. Mladá milenka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sledovali jsme Oldu Kaisera. Mladá milenka!

 (Aha!: Marek PÁTEK)

PRAHA – Oldřich Kaiser (50) má novou ženskou! A deník Aha! ji objevil! Z populárního komika a bývalého manžela herečky Nadi Konvalinkové (54), který v posledních letech bojoval se svou závislostí na alkoholu, se kvůli o asi patnáct let mladší lásce stal něžný a pozorný milenec!

Běhá za ní s růží! A s Lábusem

  • Co na to Naďa Konvalinková?
  • Ona s ním prožila peklo
  • On teď randí s jinou

Pryč jsou jeho vnitřní démoni, kdy se pral s policií a vystrkoval své pozadí. Olda je konečně zamilovaný, své lásce nosí růže a vodí se s ní za ruku jako školák!

Drobné a pihovaté rusovlásce Blance by jen málokdo hádal věk pětatřicet let a fakt, že je maminkou dítěte už školou povinného. Po konci svého prvního manželství sice stále bydlí v pražském Karlíně, ale často přespává v Kaiserově bytě v ulici V Jámě. „Jsou spolu už déle než rok. Olda se konečně usadil, přestal vyvádět a je s ní šťastný,“ přiznává Kaiserův dlouholetý kamarád. „A od té doby, co se Olda loni rozvedl s Naďou, má nádherný kamarádský vztah i s ní,“ dodává s tím, že Kaiser se svou bývalou manželkou občas tráví i víkendy na jejich chalupě u Liberce, kde oba rádi relaxují.

A co na Oldovu novou lásku říká jeho exmanželka Naďa? Ta s novináři nekomunikuje a mlčením se obestřelo i nejbližší komikovo okolí včetně jeho nejlepšího přítele Jiřího Lábuse. „Naďa i Jirka se ale s Blankou znají, Jirka ji má moc rád. Je jí vděčný, že Oldu dostala z jeho problémů,“ dodává Kaiserův kamarád.

Slavný komik si totiž za několik posledních let několikrát sáhl na dno, prošel náročnou léčbou ze závislosti na alkoholu a byl i hospitalizován na psychiatrické klinice. Teprve v poslední době, snad i díky své mladé múze, se s úspěchem vrátil na divadlo ve hrách »Koza aneb kdo je Sylvie« či »Šest tanečních hodin v šesti týdnech« a s režisérem Jiřím Menzlem natočil film Obsluhoval jsem anglického krále.

25.7.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.