Nejhezčí političky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejhezčí političky

Lucie Talmanová (42).
Lucie Talmanová (42). (Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč, ara)

5:00 – Žen v politice není mnoho – u nás ani ve světě. A najít mezi nimi takové, které jsou opravdu sexy, je poměrně těžké. V Česku byla za nejkrásnější političku dlouhá léta považována Lucie Talmanová (42, ODS). Ta ale už nebude v příštích volbách kandidovat a chce se alespoň načas stáhnout z politiky. Nahradit by ji tak mohla Alena Borůvková (36, ČSSD), která neúspěšně kandidovala na post místopředsedkyně strany. Jaké jsou nejvíce sexy političky v cizině? Jsou hezčí než ty naše?

Borůvková o Talmanové: Má v hlavě řezanku!

Alena Borůvková (36).

Pikantní je, že mezi neoficiálními »královnami krásy« české politiky panuje velká řevnivost. Přes média už se pohádaly třeba kvůli fotkám, na kterých byl zcela nahý partner Talmanové, šéf ODS Mirek Topolánek. A teď se Borůvková do Talmanové pustila kvůli snímkům, které nafotila pro magazín Lidových novin, a připojenému rozhovoru. Topolánkova milenka v něm mluví třeba o tom, že až skončí v politice, začne psát módní okénko o oblékání poslanců. „Holt každému, co jeho jest. AB (Alena Borůvková, pozn. red.) nechápe, jak může mít někdo v hlavě až takovou řezanku,“ napsala Borůvková na Facebooku. Talmanová její výroky komentovat nechtěla...

Nejhezčí zahraniční političky

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.