Léčba slinami | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Léčba slinami

Homeopat Jiří Čehovský
Homeopat Jiří Čehovský (Aha! – Dan Černovský)

5:00 – Trápí vás ekzémy, nespavost, migrény, bolesti zad či chronická rýma. Už jste vyzkoušeli všechno, ale nic nepomohlo? Zkuste se léčit vlastními slinami! Podle zakladatele pražské Homeopatické akademie Mgr. Jiřího Čehovského je obyčejná rozředěná slina doslova poklad.

Léčba slinami neboli autopatie vychází z homeopatie i klasické čínské a indické medicíny. Stejně jako homeopatie, která je populární v Americe i Indii, je založena na tom, že každý člověk má vibrace a životní sílu. Pokud je životní rovnováha narušena, vznikají nemoci. V homeopatii se k léčbě používají silně zředěná léčiva. V nezředěném množství by totiž vyvolala příznaky, proti nimž jsou použita a které mají vyléčit. Jak je to ale s léčivou mocí slin?

„Slina každého člověka je naprosto jiná, každá ale obsahuje všechny informace o celkovém stavu člověka. Pokud slinu správným postupem naředíme, což je základní princip homeopatie, obnoví se v roztoku správné vibrace,“ vysvětluje Jiří Čehovský.

A hned se prý můžete začít léčit. První konzultace vyjde na 2100 Kč. „Preparátem si potřeme čelo nebo ho vypijeme a jeho vibrace vrátí naši životní sílu do rovnováhy. Postupně se tak zmírní nebo úplně zmizí problémy, které nás trápily,“ říká Jiří Čehovský.

Pacienti tvrdí: Pomáhá to!

Lékaři z kuriózní metody nadšení nejsou, stovky stoupenců léčby slinami na ni ale nedají dopustit. „Měla jsem problémy se štítnou žlázou, kterou mi lékaři vzali. Přidaly se problémy se střevy a dokonce začalo zlobit i srdce. Nevěděla jsem, co se děje, nezabíraly mi léky. Nic nepomáhalo, byla jsme na tom psychicky špatně. Po první dávce roztoku z pěti litrů vody a slin ty srdeční arytmie úplně přestaly,“ popsala pacientka Zuzana Landergottová.

Zuzaně Landergottové prý léčba pomohla.

Podobnou zkušenost má i žena z Berouna. „Poprvé jsme si připravila roztok ze tří litrů vody a slin. Tehdy jsem měla dlouhodobý problém s dávivým kašlem, chrčivými průduškami a špatným dýcháním. Dnes je to 3,5 roku, stále se léčím, tedy jen při zdravotních potížích, ale můj akutní dávivý kašel je pryč,“ tvrdí Dagmar Bartošová.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.