Těhotná Paroubková: Skončila na kapačkách | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Paroubková: Skončila na kapačkách

Petra Paroubková
Petra Paroubková (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

5:00 – Petra (35), těhotná manželka šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (57), včera skončila v pražské motolské nemocnici. Paroubek ihned ukončil předvolební turné na Moravě a vydal se Petru navštívit. „Byla na kapačkách, večer půjde domů,“ uvedl Paroubek pro server Týden.cz.

Podle Paroubka souvisí Petřina hospitalizace s článkem v týdeníku Reflex, který popisuje mimo jiné i její těhotenství ve vzrušené předvolební době. „Ten článek je mimořádně odporný. Ani se jí nedivím,“ řekl Paroubek.

Sama Paroubkové vydala pozdě odpoledne oficiální prohlášení: „Velké pracovní vytížení a zejména stres vyvolaný předvolební kampaní a jejími doprovodnými jevy (zejména článek časopisu Reflex) mě přiměly k rozhodnutí soustředit se již plně na mé těhotenství. Vzhledem k tomu, že čekám první dítě, jsem nyní na preventivním pozorování v nemocnici. Můj zdravotní stav i stav našeho miminka je dobrý.“

Manželé Paroubkovi na titulce Reflexu, která paroduje slavný snímek Johna Lennona a Yoko Ono.

Šéfredaktor časopisu Reflex Pavel Šafr k tomu uvedl: „Myslím, že převoz Petry Paroubkové do nemocnice vůbec nesouvisí s článkem v Reflexu. O něm už totiž věděla v úterý, tedy den před hospitalizací.“ Podle informací Aha! šlo navíc o plánované přijetí na pozorování...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.