Petr Šimůnek skončil na Primě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr Šimůnek skončil na Primě!

Petr Šimůnek.
Petr Šimůnek.  (ara )

16:30 – Další známá tvář opouští obrazovky TV Prima. Petra Šimůnka, moderátora politického pořadu Partie, nahradí Milan Šíma.

16:10 – Další známá tvář opouští obrazovky TV Prima. Petra Šimůnka, moderátora politického pořadu Partie, nahradí Milan Šíma.

„Nastupuji do Partie po Petrovi Šimůnkovi, který jí dal značnou úroveň. Těší mě, že Televize Prima oslovila právě mne a rád jsem tuto nabídku přijal,“ říká Šíma, který Partii bude uvádět od září.

Petr Šimůnek relaci moderoval s kratšími pauzami od roku 1998. Podle vyjádření tiskové mluvčí Primy Jany Kocové ke změnám dochází v souvislosti s celkovou novou strategií zpravodajství a publicistiky Televize Prima. Dalším z důvodů je i už dříve avizované rozhodnutí Petra Šimůnka s moderováním Partie v letošním roce skončit.

„Televize Prima a Petr Šimůnek by však v dlouholeté spolupráci v budoucnu rádi pokračovali a budou dále jednat o její jiné formě,“ řekla Kocová.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.