Pes štístko - Potřetí přežil svou smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pes štístko - Potřetí přežil svou smrt!

Šťastná Sue a její zachráněný miláček Bibi.
Šťastná Sue a její zachráněný miláček Bibi. (Isifa.com, ara)

MELBOURNE – Drama se šťastným koncem zažili lidé na procházce podél pobřeží v australském Melbourne. Paní Sue Drummond šla vyvenčit svého křížence maltského pinče a šicu Bibiho. Došla až na molo, kde znenadání prudký poryv větru smetl Bibiho do moře.

Drama se šťastným koncem zažili lidé na procházce podél pobřeží v australském Melbourne. Paní Sue Drummond šla vyvenčit svého křížence maltského pinče a šicu Bibiho. Došla až na molo, kde znenadání prudký poryv větru smetl Bibiho do moře.

Voda byla studená a sílící vítr pohazoval vodní hladinou. Sue byla zoufalá. Do nebezpečných vln by si nikdy netroufla a Bibimu zbývaly jen vteřiny života. Nehodu uviděl i Raden Soemawinata (20), který přišel na molo rozptýlit popel své zesnulé babičky.

Když uviděl nešťastnou ženu, nezaváhal, rychle se svlékl a spustil se do vody. Pak doplaval pro Bibiho a spolu s ním zpět k molu. V neklidné a studené vodě šlo o mimořádný výkon, který by méně zkušený plavec zaplatil životem. Raden ale dokázal pejska podat Sue a pak se z posledních sil vyškrábal zpět na molo.

Vyčerpaného mladíka čekalo vřelé objetí dojaté ženy. Ta se navíc rozhodla Bibimu dát jméno Lucky (Štísko). Její miláček už totiž přežil tři podobně strašné nehody. Jednou spadl ze 30metrové skály do moře, ale doplaval k nedaleké jachtě, podruhé zase z 10metrové výšky při pronásledování zajíce. Na tom jeho štěstí tedy určitě něco bude.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.