Prázdninová brigáda s tragickým koncem - Dva kluci uhořeli v dílně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Prázdninová brigáda s tragickým koncem - Dva kluci uhořeli v dílně

Zde našli hasiči dvě ohořelá těla brigádníků.
Zde našli hasiči dvě ohořelá těla brigádníků. (pro Aha! – Linda Petrová)

BLATNÁ – K tragédii došlo včera ráno v areálu technických služeb v Blatné na Strakonicku. Při požáru tu v dílně, kde byly uskladněny sekačky na trávu, uhořeli dva mladíci ve věku okolo 20 let. Čtyři další stihli před požárem utéct.

K tragédii došlo včera ráno v areálu technických služeb v Blatné na Strakonicku. Při požáru tu v dílně, kde byly uskladněny sekačky na trávu, uhořeli dva mladíci ve věku okolo 20 let. Čtyři další stihli před požárem utéct.

Šestice mladých lidí, kteří si v areálu sběrných surovin přivydělávali, se sešla časně ráno po šesté hodině, ještě před začátkem pracovní doby v technické místnosti. Tam najednou začalo hořet. „Zřejmě nalévali benzin do sekačky na trávu. Blaflo to a vznikl požár, který se hned rozšířil kvůli dalším zaparkovaným sekačkám. Čtyři kluci stihli utéct, dva to bohužel nestihli,“ prozradil Aha! jeden ze zaměstnanců technických služeb. Podle všeho byl příčinou vznícení benzinu elektrický zkrat nebo výboj statické elektřiny.

Hasiči pak při hašení rozsáhlého požáru objevili zcela shořelá těla dvou mladíků. „Je to strašná tragédie, byli to mladí kluci, přivydělávali si tu na brigádě. Je to hrozné,“ řekla Aha! jedna z žen, které se na místo tragédie přišly podívat.

Oheň zasáhl prostor zhruba 10 x 10 metrů, který sloužil jako dílna. Hasiči včasným zásahem zabránili, aby se oheň rozšířil dál, i na nedalekou plynovou kotelnu.

12.8.2009

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.