Topolánek se vrátil z dovolené: Nevysvětlil skoro nic! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Topolánek se vrátil z dovolené: Nevysvětlil skoro nic!

Vysmátý šéf ODS přibíhá na tiskovku, chtěl se vyhnout novinářům.
Vysmátý šéf ODS přibíhá na tiskovku, chtěl se vyhnout novinářům. (Martin Hykl, Davidk Kundrát, Petr Novotný, ara)

5:00 - Šéf ODS Mirek Topolánek se včera vrátil z dovolené v sitalském Toskánsku. A měl co vysvětlovat - během odpočinku se totiž na jachtě scházel s lobbisty či šéfem ČEZu Martinem Romanem. Navíc bydlel ve vile, jejíž majitel je neznámý. POdle očekávávní ale neobjasnil takřka nic.

Topolánek se na včerejší tiskové konferenci nejdříve věnoval zveřejnění fotek ze své dovolené. „Na dovolené jsem pobýval ve dnech 10. až 31. července, byla zneužita ke lživým obviněním. Byly použity estébácké a neoestébácké metody. Za vším stojí Karel Randák. Proto vás, Jiří Paroubku, vyzývám, přestaňte s objednáváním takovýchto věcí,“ řekl šéf ODS. Fotky z dovolené jako první zveřejnil deník Aha!. Snímky vznikly z vlastní iniciativy Aha!, teprve několik dní poté se objevily další fotky, které se dostaly i do Mladé fronty Dnes. Tam je údajně přinesl bývalý šéf rozvědky Karel Randák. Pak Topolánek »vysvětlil« svoji dovolenou a dal prostor jen na tři novinářské dotazy. Více už se prý o svém italském výletu bavit nehodlá...

Snímek z Topolánkovy dovolené. Zleva: lobbista Johanes, šéf ODS, Lucie Talmanová a Aleš Řebíček.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.