Vražda ve vietnamské tržnici | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Vražda ve vietnamské tržnici

V této pražské tržnici lidé objevili mrtvolu.
V této pražské tržnici lidé objevili mrtvolu. (Aha! – Václav Nekvapil)

5:00 (lt) – Zapeklitý případ řeší od pondělního večera policisté ve známé vietnamské tržnici Sapa v pražské Libuši. Lidé tam našli v kontejneru hnijící mrtvolu muže!

Pražská kriminálka na místě zajistila stopy a k případu se nechce vyjadřovat. Policisté pouze přiznali, že v tržnici došlo k vraždě. „Soudní pitva zemřelého byla provedena. Muž zemřel násilnou smrtí. Případ bude vyšetřován pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy,“ uvedla pražská policejní mluvčí Iva Knolová. Podle zpravodajství televize Nova měl mrtvý Vietnamec bodnou ránu v břiše. Jeho totožnost ještě policie zjišťuje.

Vietnamsko-čínská tržnice je nechvalně proslulá mnoha kriminálními kauzami. Několikrát vyhořela, celníci tu nezřídka objevují nelegální zboží a policie řeší násilné spory mezi asijskými trhovci, včetně vražd. Loni v listopadu tu vypukl obrovský požár, který trval třicet hodin.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.