Kdo balí lépe kufr? Žena, nebo muž? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdo balí lépe kufr? Žena, nebo muž?

PRAHA (sts) – Počet věcí, které do kufru nacpe žena a které muž, se náramně liší. Prokázal to i test Aha! Pokud jde o rychlost a reálnou šanci zavazadlo zapnout, vyhrál na celé čáře muž. Ten by ovšem bez ženského kufru a všech nezbytností, které ukrývá, nejspíš dovolenou vůbec nepřežil.


Výsledek? Chlap bere s sebou na dovolenou o polovičku věcí méně!

Ono totiž 14 dní u moře zvládnete s jedním opalovacím krémem, jedním ručníkem a paralenem opravdu jen stěží…

Tohle s sebou táhla žena

Oblečení: 2x plavky, 8x kalhotky, 3x podprsenka, 8x ponožky, košilka, 4x šaty, 3x sukně, 4x tílko, 3x košile, svetřík, sáčko (bundička), 2x džíny, 2x kraťasy, 5x tričko, šátek, klobouk, kšiltovka, osuška, 2x ručník.
Drogerie: 3x krém UV, olej, pantenol, mléko po opalování, krém na obličej (denní, noční), odličovací mléko, tamponky na odlíčení, tampony, vložky, mýdlo – tekuté, tuhé, prášek na praní, šampon + kondicionér, lékárnička, kartáč na vlasy, hřeben, kartáček, zubní pasta, deodorant, parfém, make-up, líčidla, žiletka, depilační krém, manikúra, lak na nehty, odlakovač, kapesníčky, toaletní papír.
Věci: mobil + nabíječka, doklady, fén, šitíčko, sluneční brýle, kabelka, průvodce, papíry, tužky, karty, kostky, časopisy, kniha, šperky, hodinky.
Boty: lodičky, žabky, baleríny, tenisky.

Tohle si na dovolenou zabalil muž

Oblečení: plavky, kraťasy, 2x nátělník, 5x tričko, 2x košile, 7x trenýrky, 7x ponožky, kšiltovka, mikina, bunda, osuška.
Drogerie: žiletka, pěna na holení, voda po holení, hřeben, šampon a sprchový gel v jednom, krém na obličej, krém s UV filtrem, deodorant, kartáček, zubní pasta.
Věci: mobil, doklady, navigace, nabíječky, adaptér, foťák a baterky, láhev slivovice nebo rumu, paralen, sluneční brýle, hodinky, potápěčské brýle se šnorchlem, míč, nůž, batůžek.
Boty: sandály, tenisky, boty do vody.

Studie anglického obchodního domu: Žena zabalí za 52 minut!

S pozoruhodnou studií přišel obchodní dům Matalan, který vyzpovídal celkem 2491 žen ve věku od 16 do 60 let. Studie odhalila, že průměrné ženě zabere výběr oblečení na dovolenou pouhých 52 minut. Na dovolené pak každý den průměrně deset minut vybírá oblečení na snídani a deset minut oblečení na večer. Celkem ženy stráví u šatníku v průměru přibližně 287 dnů svého života.

Jak dlouho se dáma připravuje
20 minut před večírkem,
36 minut před společenským večerem,
15 minut uvažuje, co druhý den na sebe.


Foto Aha! – Dan Černovský

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.