Vrah Ďuričko (52) neuspěl - Místo svobody jen polibek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Vrah Ďuričko (52) neuspěl - Místo svobody jen polibek!

Ďuričko dostal od milé polibek.
Ďuričko dostal od milé polibek.  (Aha! – Dan Černovský)

PRAHA – Za vraždu Václava Kočky ml. (†40) si pražský hoteliér Bohumír Ďuričko (52) odsedí ve vězení 12,5 roku. Trest definitivně potvrdil pražský vrchní soud, k němuž se odvolaly všechny strany, včetně Ďuričkovy přítelkyně Jany Jirsové.

Za vraždu Václava Kočky ml. (†40) si pražský hoteliér Bohumír Ďuričko (52) odsedí ve vězení 12,5 roku. Trest definitivně potvrdil pražský vrchní soud, k němuž se odvolaly všechny strany, včetně Ďuričkovy přítelkyně Jany Jirsové. Ta se včera snažila soud přesvědčit, že její milý utrpěl po ráně pěstí od Kočky ml. traumatické poranění mozku.

Se žádostí, aby senát zrušil rozsudek, neboť se mělo jednat o nutnou obranu, však neuspěla ona ani obžalovaný. Ten alespoň využil odvolacího řízení k tomu, aby svou milou políbil a ukázal jí obrázek, který namaloval za mřížemi na Pankráci.

Ďuričko zastřelil v hádce Kočku ml. loni v říjnu v pražské restauraci Monarch po křtu a autogramiádě knihy předsedy ČSSD Jiřího Paroubka.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.