Před zraky dětí utloukla manžela, pak se oběsila | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Před zraky dětí utloukla manžela, pak se oběsila

Holčičky se z tragédie budou dlouho vzpamatovávat.
Holčičky se z tragédie budou dlouho vzpamatovávat. (Profimedia.cz)

DILLÍ – Smutné dětské oči jen stěží dokážou pochopit tu hrůzu. Dvě malé sestry z Indie Yashika (2) a Sanchita (4) byly jedinými svědky děsivé tragédie, která se odehrála na předměstí Dillí. Vyděšené holčičky celou dobu nehybně pozorovaly tu hrůzu.

Smutné dětské oči jen stěží dokážou pochopit tu hrůzu. Dvě malé sestry z Indie Yashika (2) a Sanchita (4) byly jedinými svědky děsivé tragédie, která se odehrála na předměstí Dillí. Vyděšené holčičky celou dobu nehybně pozorovaly tu hrůzu.

Jejich matka Vimla (†35) utloukla k smrti jejich otce Ramprakashe (†45) a pak se oběsila na větráku u stropu. Co vedlo ženu, která se v minulosti léčila na psychiatrii, k tomu, aby ranami do hlavy ubila svého manžela k smrti? Chtěla, aby si společně vyšli večer ven, ale on to odmítl. Holčičky strávily s mrtvými těly svých rodičů 11 hodin. Náhodou je objevil až metař, který si všiml krve vytékající zpod dveří jejich domu. Děti zřejmě skončí v péči svých prarodičů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.