Proutník Berlusconi: Tajemství jeho večírků - Holky si kupuje! A jedna ho teď vydírá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Proutník Berlusconi: Tajemství jeho večírků - Holky si kupuje! A jedna ho teď vydírá...

Fotografie
Fotografie (internal)

ŘÍM – „Dám si sprchu, počkej na mě v posteli!“ říká italský premiér Silvio Berlusconi (72) na nahrávce, kterou nyní vypustila na veřejnost Italka Patrizia D´Addario (42), jedna z žen pravidelně navštěvujících divoké večírky ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho (72). A přiznala i svůj honorář za návštěvu!

„Dám si sprchu, počkej na mě v posteli!“ říká italský premiér Silvio Berlusconi (72) na nahrávce, kterou nyní vypustila na veřejnost Italka Patrizia D´Addario (42), jedna z žen pravidelně navštěvujících divoké večírky ve vile italského premiéra Silvia Berlusconiho (72). A přiznala i svůj honorář za návštěvu!

Za to, že se večírku zúčastní a bude tam Berlusconimu celou noc plně k dispozici, dostala v přepočtu 54 000 Kč. Po příjezdu ji čekalo překvapení – ve vile se bavilo 20 dalších spoře oděných žen a kromě hostitele Berlusconiho už jen jediný muž – Gianpaolo Tarantini, který stojí za »dodáváním« krásných žen do vily italského premiéra.

„Nejvíce času strávil Silvio se dvěma mladičkými dívkami na klíně. Stále se však díval mým směrem,“ popisuje Patrizia. „Před půlnocí ty dvě poslal domů. A mně zašeptal, ať na něj počkám v posteli, že si dá jen sprchu. Strávili jsme pak spolu noc plnou sexu.“

Patrizia však není ledajaká prostitutka. Od sexu s Berlusconim si slibovala víc – potřebovala povolení ke stavbě na pozemku patřícím její rodině. A noc s premiérem mohla formality urychlit. Zvlášť když si všechny intimní rozhovory ze žhavé noci nahrála tajně na diktafon! Údajně pořídila i několik lechtivých snímků a videí, k jejichž zveřejnění zatím nedošlo. Když na její výzvy Berlusconi nereagoval, rozhodla se nahrávku poskytnout tisku. Od té doby stále více dívek přiznává, že za peníze strávily noc ve společnosti bohémského premiéra, který je rozmazloval i luxusními šperky. Finanční odměny byly jasně dané: 1) Účast na večírku s přespáním ve vile: 54 000 Kč. 2) Odjezd z večírku s přespáním v nedalekém hotelu: 27 000 Kč.

Berlusconiho žena Veronica Lario (52) nedávno požádala o rozvod, když se provalilo, že její manžílek měl ve vile poměr v té době s ještě nezletiletou Noemi Letiziou. V rozhovorech pro tisk se Berlusconi všem zprávám o skandálních večírcích tvrdě brání. Italské televize o nich nemluví vůbec. Tři z hlavních italských televizních stanic vlastní přímo pan premiér...

Kliknutím zvětšete
Hříšná vila

Kliknutím zvětšeteBerslusconiho vila na Sardínii je chráněná kopci a mořem. Obytná plocha 2500 m², pozemek 60 hektarů, park s jezírkem a umělou sopkou, několik bazénů, kopie římského amfiteátru, podzemní úniková chodba a podzemní »garáž« pro jachtu ve skále. U každé brány hlídkuje policie… Miliardář Berlusconi, kterému mj. patří i fotbalový AC Milán, zde hostil i ruského předsedu vlády Putina či bývalého britského premiéra Tonyho Blaira. Mezi nejoblíbenější místa ve vile patří tzv. Harém. Jde o salonek plný svíček, orientálních koberců a obrazů s detaily pohlavních orgánů. Nechodí se tam ale za sexem, v Harému se podává zmrzlina. Tu servírují spoře oblečené mladé dívky. Těch je ve vile vždy plno. Většina z nich nemá horní díl plavek, a pokud po nich hosté nic (kromě zmrzliny) nechtějí, tak se dívky prostě jen koupou či se spolu »natěsno« sprchují.

Kliknutím zvětšeteI Topolánek už ví své…

Hříšná vila Silvia Berlusconiho proslavila i Mirka Topolánka (53) – díky fotce, na níž se na zahradě vily producíroval nahý a viditelně vzrušený. Když se aféra provalila, Berlusconi žertoval: „Vilu prodám, Topolánek už asi nepřijede…“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.