Znásilňoval vlastní holčičku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Znásilňoval vlastní holčičku!

 (: ara)

PLZEŇ – Brutální zneužití dívenky projednává Krajský soud v Plzni. Znásilňovat ji měl její vlastní otec (42) s přítelkyní (28). Hrůzný čin se měl dít opakovaně na jaře roku 2003, kdy bylo dívce šest let. Matka dnes dvanáctileté Aničky, která včera vypovídala, se u soudu rozplakala a soud musel být přerušen.

„Nejdříve mě místo pozdravu vždy líbala, že prý to s tátou dělá také,“ vzpomínala matka na tehdejší krušné chvíle. Dívka nakonec prozradila, že otec i jeho přítelkyně ji svlékli a osahávali, pak si o ni otec třel úd a nakonec jí ho vložil do pochvy. I když plakala, kopala a plivala, otec nepřestal. Vše si dokonce natáčel a fotil. „Prý jí vyhrožovali, že když mi to řekne, zabijí mě i moji matku,“ vypověděla včera dívčina matka.

Při vyšetření dítěte v Polsku, kde nyní dívka i s matkou žije, vyšlo najevo trojí poškození panenské blány. Obžalovaní před soudem trestný čin popírají. Hájí se tvrzením, že jde o výmysl bývalé ženy obžalovaného, která se mu prý mstí. Dvojici hrozí 5 až 12 let vězení.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.