Katastrofa Airbusu A 330 společnosti Air France - Sokující výsledky pitvy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Katastrofa Airbusu A 330 společnosti Air France - Sokující výsledky pitvy!

RIO DE JANEIRO – Pitva 16 těl cestujících, kteří společně s 212 dalšími lidmi zemřeli 1. června při havárii airbusu společnosti Air France, přinesla šokující výsledky! Letadlo, které se zřítilo nedaleko brazilského souostroví Fernando de Noronha, nevybuchlo. Lidé dopadali do moře už mrtví! Navíc úplně nazí!

Lidé neshořeli, neutopili se, byli nazí...
Jak to tedy bylo? Záhada nad záhady...

Nalezená těla nebyla vůbec popálená! To vylučuje výbuch či požár na palubě. Vzhledem k tomu, že patologové nenašli v plicích obětí žádnou vodu, pasažéři se ani neutopili – jejich smrt tedy nastala určitě už ve vzduchu. A všech šestnáct těl mělo četné zlomeniny. Na základě výsledků pitvy se předpokládá, že se airbus rozlomil už ve vzduchu. Vítr, který se pak do letadla dostal, strhal z cestujících oblečení a poté těla házel všemi směry. Rozpadu letadla ve vzduchu nasvědčuje i fakt, že nalezené ostatky byly od sebe vzdáleny až 85 kilometrů. Zatím bylo objeveno padesát obětí, vyšetřovatelé nepředpokládají, že by se těla všech cestujících našla. Navíc mají stále větší obavy, že nenajdou černou skříňku. Ta by celou záhadu jednoznačně rozluštila.

Možnost výbuchu však nelze vyloučit na sto procent. Je totiž možné, že cestující, jejichž těla se našla, byli od epicentra případného výbuchu dostatečně vzdáleni.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.