Dívčí válka: Talmanová bojuje za Topolánkův penis | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dívčí válka: Talmanová bojuje za Topolánkův penis

Lucie Talmanová a Alena Borůvková
Lucie Talmanová a Alena Borůvková (ČTK, ara)

PRAHA – I když dovedl ODS k vítězství v eurovolbách, nahé fotky z Berlusconiho vily už Mirkovi Topolánkovi (53) nikdo neodpáře. Dokonce kvůli tomu vyvolal dívčí válku!

Alena Borůvková (36), kandidátka na místopředsedkyni ČSSD, včera Topolánka kritizovala na svém blogu na serveru iDnes.cz. Fotografi e jeho penisu, která obletěla svět, podle ní podpoří »obraz českého člověka coby neseriózního Švejka, obraz Čechů, kterým zatím v Evropě čouhá pomyslná sláma z bot«. Vadí jí i to, že Topolánek existenci fotek nejdřív popíral a pak označil za fotomontáž. „Dokazuje to totiž naprostou ztrátu soudnosti, nezdravou ješitnost a zejména to, že ani s jeho vztahem k pravdomluvnosti to nebude příliš horké,“ napsala Borůvková.

Rozzuřená partnerka předsedy ODS Lucie Talmanová, (41) která je na snímcích také (ale v plavkách), se ozvala vzápětí. „Fotografi e Mirka Topolánka otištěná v listu španělských socialistů El País je samozřejmě fotomontáž. Ujišťuji vás, Aleno Borůvková, že o tom vím rozhodně více než vy,“ napsala Talmanová na svém blogu. Všem tak dokázala, že intimní partie svého Mirka zná opravdu dobře. A dodala: „Rathovské buranství se v ČSSD šíří i mezi ženy.“

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.