Nahý a mužný Mirek Nové fotky z Be rlusconiho vily Je tam i Talmanová! Před kým se ale Topolánek vzrušil?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nahý a mužný Mirek Nové fotky z Be rlusconiho vily Je tam i Talmanová! Před kým se ale Topolánek vzrušil?!

PRAHA (tk) – Evropou hýbou snímky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho (73), které v pátek zveřejnil nejčtenější španělský seriozní list El País. Na jedné z pěti fotek je i nahý a evidentně vzrušený šéf ODS Mirek Topolánek (53).

PRAHA (tk) – Evropou hýbou snímky z vily italského premiéra Silvia Berlusconiho (73), které v pátek zveřejnil nejčtenější španělský seriozní list El País. Na jedné z pěti fotek je i nahý a evidentně vzrušený šéf ODS Mirek Topolánek (53). Na zmíněném snímku je s tehdejším českým premiérem v červených plavkách žena, podle spekulací možná Topolánkova partnerka Lucie Talmanová (42). Jenže! Nedělnímu Aha! se podařilo získat další fotky z Berlusconiho vily, na nichž je Talmanová, ale v jiných plavečkách! Že by se Topolánek vzrušil ve společnosti jiné ženy než své Lucie?

Zatímco totožnost Topolánka (na fotce má počítačem rozostřený obličej) dosvědčil náramek na pravé ruce, u Talmanové jsou to zase její oblíbené brýle. Kdo je ale v tom případě ležící žena v červených plavkách? Některá ze zástupu sotva zletilých krásek, které jsou v Berlusconiho vile pečené vařené a kvůli kterým vlastně kauza začala? Nebo že by si Talmanová narychlo převlékla plavky? Těžko říct, i ležící žena má totiž rozostřený obličej. Talmanová na přímou otázku, jestli je na snímku u bazénu opravdu ona, neodpověděla…

I když byl Topolánek až do zveřejnění fotek úplně klidný a říkal nejdříve, že žádné takové neexistují, a pak přišel s tím, že otištění fotky u bazénku přežije, teď už je tomu jinak. V pátek, kdy se fotky objevily, nejprve řekl, že jde o fotomontáž. Za pár minut ale prohlásil: „Jde o hrubý zásah do soukromí mého a mých nejbližších, který je daleko za hranicí etiky,“ aby nakonec dodal: „Jedná se o fotografii částečně upravenou fotomontáží. Není vidět hlava, nezdá se, že by to bylo mé tělo, a to dole je evidentně fotomontáž.“

Španělský deník El País ovšem fotomontáž důrazně popírá. Ať to bylo jakkoliv, jisté je jedno. Topolánka dosud i přes české předsednictví v EU znal málokdo. Teď se o něm a jeho »nádobíčku« baví lidé po celé Evropě. Fotky si na internetové stránce El País prohlédlo už přes milion lidí, o kauze se píše ve všech evropských zemích. Topolánek za kauzou vidí útok levice na něj a Berlusconiho.

Kauza nahého Mirka

24. květen 2008

Topolánek přijel na pozvání italského premiéra Silvia Berlusconiho na týden do jeho vily na Sardinii.

30. květen 2008

Zjistilo se, že Topolánek na dovolenou letěl soukromým tryskáčem, který patřil finanční skupině J&T. Ta měla zájem o koupi ruzyňského letiště. Navíc se Topolánek na Sardinii sešel i z jedním z manažerů J&T Dušanem Palcrem. Topolánek pak tvrdil, že si let platil sám.

30. květen 2009

Na scénu se dostaly snímky bujarého života v Berlusconiho vile. Římská prokuratura nařídila snímky fotografa Zappaduy zabavit.

31. květen 2009

Italská média informují, že existuje na 700 fotek, na nichž je zdokumentován bujarý život v Berlusconiho vile a mají na nich být nahé mladičké dívky. A také Topolánek bez plavek! Což prozradil sám Berslusconiho právník Niccoló Ghedini! Ten totiž Berlusconiho žádost, aby italská policie fotky zabavila, zdůvodnil tím, že „nejméně jeden snímek zachycoval bývalého českého premiéra Topolánka nahého v zahradě vily“.

1. červen 2009

Topolánkova mluvčí Bartošová tvrdí, že žádné takové fotky nejsou.

2. červen 2009

K aféře se v italském listu Corriere della Sera vyjádřil i italský ministr kultury Sandro Bondi (50), častý host na večírcích ve vile. Corriere della Sera: „Státní zastupitelství zkoumá fotky českého expremiéra, na nichž se prochází nahý u Berlusconiho vily.“ Bondi: „Nahý?“ Corriere: „Jo, nahý.“ Bondi: „Nedovedu si to vysvětlit, pan Topolánek je asi zvyklý chodit nahý.“ Corriere: „To je zvláštní, ne?“ Bondi: „No... Uvědomme si, že je ta vila jen pár metrů od moře, které je krásné.“ Corriere: „Na fot-kách jsou i dvě dívky ve sprše nahoře bez. Jejich těla se dotýkají.“ Bondi: „V létě bývá na Sardinii horko..“

3. červen 2009

Mirek Topolánek popřel, že existují fotografie, na kterých by byl zachycen nahý na zahradě vily Berlusconiho. „Je zcela vyloučeno, aby existovaly snímky, které naznačuje italský tisk,“ řekl Primě Topolánek.

4. červen 2009

Topolánek už existenci fotky opatrně připustil: „Jestli mě někdo nafotil u bazénku a pokud by takové fotky uveřejnili, tak bych to přežil.“

5. červen 2009

Španělský list El País zveřejnil pět fotek z Berlusconiho vily. Na jedné z nich jsou dvě krásky bez horního dílu plavek, na další úplně nahý Topolánek, vedle kterého leží žena v červených plavkách.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.