Billy Bob Thorton se zřekl své dvcery: Zabila roční dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Billy Bob Thorton se zřekl své dvcery: Zabila roční dítě!

Billy Bob Thorton už nechce mít se svou nejstarší dcerou Amandou nic společného
Billy Bob Thorton už nechce mít se svou nejstarší dcerou Amandou nic společného

OCOEE – Nejstarší dcera herce Billyho Boba Thortona z prvního manželství Amanda Brumfield (29) nejspíš půjde za mříže. Policie ji obvinila ze zanedbání péče o roční Olivii, kterou hlídala. Ta totiž po pádu z dětské ohrádky zemřela.

„Vypadala úplně v pohodě, jen jí trochu krvácel jazyk a to jsem utřela do ubrousku. Ještě jsem jí nakrmila a až potom zjistila, že je mrtvá,“ vysvětluje nechápavě Amanda. Policie však vidí celou věc jinak. Dítě prý utrpělo četné pohmožděniny a frakturu lebky, která se pro něj stala osudnou. Amandu viní z toho, že nechala více než dvě a půl hodiny dítě bez pomoci a tísňovou linku zavolala až ve chvíli, kdy byla Olivie mrtvá. Sám herec se od nejstarší dcery distancoval a jeho první žena, matka Amandy mu takové jednání nemůže zapomenout. „Byla to nešťastná náhoda, úplně ji to zdrtilo. S matkou Olivie jsou velmi dobré kamarádky a Amanda byla dokonce Oliviina kmotra,“ zastává se dcery Melissa Parish.

Foto Dailymail

(eve)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.