Vajíčková bitva proti Paroubkovi nabírá grády: přilétlo už psí hovínko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vajíčková bitva proti Paroubkovi nabírá grády: přilétlo už psí hovínko!

Fotografie
Fotografie (internal)

PRAHA - Na mítingu ČSSD na pražském Pankráci vzduchem zasvištělo psí hovínko. Přistálo na saku muže, který stál vedle pódia s volebním manažerem strany Karlem Březinou. Předseda strany Jiří Paroubek na tomto mítinku chyběl. Tradiční vejce tak schytal Richard Falbr.

Paroubkovi odpůrci roztáhli transparent s nápisem: "Šest vajec denně, kdo z vás to má."

Jiří Paroubek dorazí pouze na jeden ze čtyř dnešní předvolebních mítinků v Praze. Paroubkův mluvčí tvrdí, že je šéf pracovně zaneprázdněn a příznivce osloví až odpoledne na smíchovském Andělu. "Celé dopoledne má plné. Už dal tři rozhovory, měl tiskovou konferenci," vysvětloval serveru Lidovky.cz mluvčí šéfa ČSSD Ondřej Macura. O tom, že se dnes Paroubek zúčastní pouze jednoho mítinku, se prý rozhodlo před dvěma dny.

Mítink sociálních demokratů v pražské Holešovické tržnici, který začal v 10 hodin, se obešel bez závažnějších incidentů. Paroubkovi odpůrci drželi v rukou transparenty s nápisy: Už zase mlátí naše děti, nebo Sociální demagogie. Objevil se zde i muž v masce Fantomase, který držel nápis: Jirko, doufám , že začneš brzy škodit a strašit. tvůj F.

Na internetovém serveru Facebook zase vznikla akce "vejce pro Paroubka v každém městě", k níž se do dnešního rána připojilo více než 41 tisíc lidí.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.