Bééé, to je vedro! Ovečkám sebrali vlnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bééé, to je vedro! Ovečkám sebrali vlnu

Tak takhle vypadaly ovečky ještě před pár dny...
Tak takhle vypadaly ovečky ještě před pár dny... (pro Aha! – Lucie Valová)

TŘEBÍČ – Nahá jsi krásná! Tak o tom teď musejí přesvědčovat svoje ovečky jejich majitelé z Třebíčska. Po roce je totiž znovu nechali ostříhat a dříve chlupaté krásky v čele s huňatým beranem tak přišly o 10 kg vlny!

Nahá jsi krásná! Tak o tom teď musejí přesvědčovat svoje ovečky jejich majitelé z Třebíčska. Po roce je totiž znovu nechali ostříhat a dříve chlupaté krásky v čele s huňatým beranem tak přišly o 10 kg vlny!

„Teď to vypadá, že nám po zahradě pobíhají kamzíci nebo bezrohé kozy,“ směje se majitelka malého stáda Jana. Ovečky navíc po ostříhání ztrácejí svůj běžný pach, a tak jim docela trvalo, než se znovu poznaly. „Teď jsou ještě ve fázi, kdy se před námi asi stydí, jsou pořád někde zalezlé a vylezou, jenom když přijdeme s čerstvou zelenou travičkou,“ dodává majitelka. Ovečkám se ale bezpochyby hodně ulevilo. V huňatém kožíšku by totiž blížící se léto přežily jen zázrakem.

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.