Paroubek: Trefili ho pukavcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Paroubek: Trefili ho pukavcem!

KOLÍN – Jiří Paroubek (56) zažil včera na předvolebním mítinku v Kolíně pravé české lynčování. Jeho odpůrci ho začali bombardovat vajíčky a rajčaty. Paroubkovi ušpinili sako on pak musel odjet jen v košili.

Jiří Paroubek (56) zažil včera na předvolebním mítinku v Kolíně pravé české lynčování. Jeho odpůrci ho začali bombardovat vajíčky a rajčaty. Paroubkovi ušpinili sako on pak musel odjet jen v košili.

Novinářům HN se podařilo najít člověka, který se »lynčování« šéfa demokratů zúčastnil. „Ano, udělali jsme to, protože Paroubek lže a my už jsme se nemohli dívat na to, jak to lidi poslouchají a ještě si berou balónky,“ potvrdil Lukáš Botka z Kolína.

„Nejdřív přiletělo rajče, ale to ho minulo. A pak vajíčko, to ho už zasáhlo. Paroubek i jeho lidi byli pěkně naštvaní, práskli dveřmi u auta a rychle odjeli,“ popsal HN člověk, který vše viděl.

Útočníkovi, který po Paroubkovi házel, hrozí jen obvinění z výtržnictví, za což může vyfasovat jen pár tisíc pokuty.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.