Václav Vydra a Jana Boušková: Děsivé tajemství POTRAT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Václav Vydra a Jana Boušková: Děsivé tajemství POTRAT!

Václav Vydra a Jana Boušková
Václav Vydra a Jana Boušková

PRAHA – Šok! Manželka Václava Vydry (50), herečka Jana Boušková (51), prodělala mimoděložní těhotenství a potrat! To je ten pravý důvod, proč čerství novomanželé, kteří spolu žijí už skoro třiadvacet let, nikdy neměli děti!

Málem jsem při tom přišla o život

Šok! Manželka Václava Vydry (50), herečka Jana Boušková (51), prodělala mimoděložní těhotenství a potrat! To je ten pravý důvod, proč čerství novomanželé, kteří spolu žijí už skoro třiadvacet let, nikdy neměli děti! „Jana u toho málem umřela, tak jsme si pak řekli, že to už nebudeme zkoušet,“ přiznal exkluzivně deníku Aha! Vašek Vydra. A děsivé tajemství je rázem venku! „Jsem ráda, že žiju,“ souhlasí s manželem Jana Boušková, pro kterou jsou vzpomínky na nenarozené dítě stále velmi bolestné.

Sama Jana Boušková už má z prvního manželství syna Jana (25). Jeho otcem je herec Petr Svojtka, který v roce 1982 tragicky zahynul pod koly tramvaje. Václav Vydra už byl také jednou ženatý s herečkou Danou Homolovou, ale ani s ní dítě nikdy neměl. „Náš rod vymře po meči,“ žertoval vždycky na svůj úkor. Teprve teď však vyšla na povrch pravda, proč tomu tak je.

Vaška s Janou totiž před lety potkalo velké neštěstí, když Jana potratila kvůli mimoděložnímu těhotenství. „Je to už čtrnáct let a zachránili mě v podolské nemocnici. Byli zlatí a moc jim za to děkuju,“ přiznala deníku Aha! Jana Boušková. A proto se už dlouholetí partneři o další dítě raději nepokusili. „My jsme vychovávali dvě děti, a ono to docela stačí,“ přiznává Vašek, který s Janou vychovával nejen jejího syna, ale i dceru Janiny sestry.

A protože si oba populární herci prošli pořádným utrpením a bolestí, rozhodli se nakonec pro malou, přísně utajenou svatbu. „Nebyl na ní vůbec nikdo, jenom my dva a svědci,“ přiznává Vašek, který si Janu nedávno vzal po téměř třiadvaceti letech v nezabudickém kostelíku na Křivoklátsku. „Janě to nějak přišlo, že bychom mohli, tak jsme se vzali. Už nechtěla být vdova. Ale nic se u nás nezměnilo, už jsme spolu přes dvaadvacet let a veselka byla jen formalitka,“ přiznává se smíchem Václav Vydra, syn hereckých legend Václava Vydry a Dany Medřické.

Mimoděložní těhotenství

Normální těhotenství začíná oplozením vajíčka spermií a jeho uhnízděním v dutině děložní, kde se plod dále vyvíjí. Ale u jednoho procenta ze všech těhotenství vajíčko až do dělohy nedoputuje a začne se vyvíjet jinde. Příčinou nejčastěji bývají časté gynekologické záněty, které žena prodělala. Na vaječnících způsobí srůsty, a oplozenému vajíčku se do dělohy nepodaří včas sestoupit. Zůstane buď přímo ve vaječníku, nebo v břišní dutině. Jedná se o velmi nebezpečnou komplikaci, která, pokud není včas rozpoznána, může způsobit i smrt.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.